Wie ben ik

 

Ashllie

“Tijdens mijn master Orthopedagogiek aan de Universiteit Leiden heb ik kennis en vaardigheden opgedaan over de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Hierbij stond centraal dat ieder kind de kans moet krijgen om zich volledig te ontplooien. Dat persoonlijke aandacht hierin een belangrijke rol speelt, heb ik kunnen ervaren tijdens mijn werk als begeleider van kinderen en jongeren.

Tegenwoordig wordt op jonge leeftijd al de basis gelegd voor je toekomst. Als je een idee hebt van wat je later wilt doen en wie je later wilt zijn, dan is je opleiding de eerste stap. Of je nu plezier haalt uit leren en studeren of niet, als je iets wil bereiken, kom je er vaak niet onderuit. Maar op deze leeftijd zijn jongeren vaak met andere dingen bezig, dan met het beste uit zichzelf halen. En afleiding vind je in deze tijd genoeg, denk maar aan social media, Netflix en gamen.

Leerlingen kunnen vaak een extra steuntje in de rug gebruiken. Mijn doel is leerlingen te motiveren en inzicht te geven in hun eigen vaardigheden. De nadruk ligt hierbij op persoonlijke aandacht en deskundige ondersteuning. Ik werk met kleine groepen zodat ieder kind de aandacht krijgt die het verdient en nodig heeft. Daardoor ervaren leerlingen minder stress, en krijgen ze meer vrije tijd, betere cijfers en meer zelfvertrouwen.”

VWO

Alfrink College, Zoetermeer

Pedagogische wetenschappen

Universiteit Leiden

Master Orthopedagogiek

Universiteit Leiden

Visie

  • Persoonlijk: een goede band opbouwen tussen de begeleider en de leerling
  • Elke leerling is anders: een persoonlijk plan van aanpak
  • Motivatie: het beste uit jezelf leren halen
  • Deskundig: deskundige begeleiding met als doelstelling goede resultaten

Persoonlijke informatie

Ik ben Ashllie en 33 jaar oud. Ik heb een zoontje van 1 jaar en een dochter van 3. Mijn passie ligt bij het werken met kinderen en jongeren.

 

Ervaring

Al meer dan 10 jaar werk ik in de begeleiding van kinderen/jongeren; o.a Kinderopvang, De Kindertelefoon, Huiswerkbegeleiding & Bijles, Speciaal onderwijs, Wetenschappelijk onderzoek naar de ontwikkeling van kinderen.

Ashllie Huiswerkbegeleiding

Deskundige begeleiding waarbij persoonlijke aandacht centraal staat